BestFriends

de zAAk A
Fri 7 Mar ’25 14:30
Fri 7 Mar ’25
14:30

Vandaag is de Nederlandse lancering van BestFriends, een revolutionaire startup in robotvrienden. Jong en oud kunnen terecht voor alle ins en outs. 

Oprichter Anke van der Steen en haar robot Mike vertellen over de voordelen van een robotvriend. Ze demonstreren de mogelijkheden, besteden aandacht aan praktische zaken als veiligheid en beantwoorden vragen van het publiek. Want iedereen verdient de perfecte vriend! Van harte welkom bij BestFriends!

  • Excl. consumptie

Over de zAAk A

Theater van de zAAk A neemt kinderen en volwassenen met humor mee in de wereld van de filosofie. Klassieke filosofische vragen en thema’s worden op toegankelijke wijze vertaald in een ontregelende theaterervaring. Echt en nep lopen op verrassende wijze door elkaar en de kijker wordt uitgedaagd om het denken aan te zetten. de zAAk A is in 2019 opgericht door Annelies Appelhof. Annelies heeft zich sinds haar afstuderen ontwikkeld tot een eigenzinnige maker voor jeugd, oa. bij Theatergezelschap BonteHond. De eerste voorstelling van de zAAk A, Wie jij dAn wel niet bent, won de Berrie Heesen Publieksprijs 2021 van het Centrum Kinderfilosofie Nederland en stond op de shortlist voor de Berrie Heesen Vakjuryprijs. 

Credits

Artistieke leiding, concept en script Annelies Appelhof Spel Annelies Appelhof, Nick Livramento Silva en Dionisio Matias Regie Lara van Hoof 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer