TOP Vrouwen

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
Thu 13 Feb ’25 20:00
Vriendinnencomedy met ups en downs 
Thu 13 Feb ’25
20:00

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een ladiesnight vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy van de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn? 

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel Step By Step) zal in negen andere landen in première gaan, maar is ook te zien bij jou in de buurt!

Credits

Met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie Regie Joep Onderdelinden Producent Rick Engelkes

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer