Kommil Foo: Het Concert

Kommil Foo
Thu 5 Dec ’24 20:00
Hilarisch, ontroerend en van een grote muzikaliteit
Thu 5 Dec ’24
20:00

Tijd voor muziek! Kommil Foo heeft een splinternieuwe plaat onder de arm en een handvol virtuoze muzikanten in hun achterzak.

Tijd voor twee broers die avond aan avond hun duivels ontbinden en doen waar ze goed in zijn: zingen alsof hun leven er van af hangt! Met een paar welgemikte woorden een zaal laten bulderen van het lachen, om dan, met één blik, één noot, één minuscuul gebaar, diezelfde zaal muisstil te krijgen. Dat ook. In Kommil Foo: Het Concert brengen Mich en Raf Walschaerts de hits, maar ook veel nieuw werk. Veel nieuw werk maar ook de hits. Mét band!

Over Kommil Foo

De vlaamse broers (Raf Walschaerts (Essen, 1965) en Mich Walschaerts (Essen, 1969) staan al sinds 1987 samen op het podium, in 1988 maken zij hun eerste voorstelling: Ballade. In 1992 winnen de broers het Camaretten festival en een jaar later volgt ook de bekendheid in eigen land door hun optreden in het televisieprogramma Morgen Maandag waarin zij satirische en spitsvondige sketches opvoeren. Sindsdien tourt Kommil Foo met succes langs de Vlaamse en Nederlandse theaters met unieke voorstellingen: hilarisch, ontroerend en van een grote muzikaliteit. Cabaret? Kleinkunst? Concert? Inderdaad!

Credits

Band Alano Gruarin (piano), Bruno De Groote (gitaren), Toni Vitacolonna (drums), Dieter Limbourg (sax, dwarsfluit) Licht en geluid Koen Bellens, Bart de Koster, Lieven Gijs

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer