Hotel De Wereld

Mies-en-Scène
Tue 18 Jun ’24 - Tue 24 Sep ’24
Tue 18 Jun ’24
-
Tue 24 Sep ’24

Hotel de Wereld, een multidisciplinaire avond, een samenwerking tussen verschillende makers van verschillende achtergronden, die artistiek en dramaturgisch begeleid en samengesteld zal worden door Michèle Rijzewijk.

Een avond waarop je verwend wordt als in een hotel. De totale ervaring van gastvrijheid en amusement. Inclusief een hapje en drankje. Een avond waarin de wereld bij je binnenkomt maar alles wordt benaderd vanuit een hoopvolle blik. Vol humor en luchtigheid. Geen pijn zonder hoop. Want zeker wanneer de wereld in brand lijkt te staan, moet er gezorgd worden dat iedereen blijft ademen. In Hotel de Wereld is er ruimte voor de actualiteiten, zonder vingers te wijzen, maar met een blik op het mooie in de bagger, het licht in het duister. De avond neemt je mee langs verhalen, beelden en muziek die een menselijke blik werpen op de verhalen die iedereen dagelijks hoort. 

  • Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang 18.30 uur. 

Credits

Met werk van o.a.: Jacques Offenbach, Lizzie Kean & Mazen Ibrahim. Deze voorstelling is een coproductie met Parktheater Eindhoven 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer