Blok & Doos

De Grote Haay
Sun 16 Feb ’25 14:30 - 15:15
Voor kinderen van 2-7 jaar
Sun 16 Feb ’25
14:30 - 15:15

Blok & Doos is een beeldende, poëtische, ‘woordeloze’ voorstelling gemaakt voor de allerkleinsten, maar geschikt voor iedereen die ooit met blokken heeft gespeeld.

In de blokkendoos is alles duidelijk. Vierkant is vierkant, geel is geel en iedereen heeft een eigen plek. Fijn! Tot er een eigenzinnig blok in de doos terecht komt. Alle andere blokken zijn van slag, want dit blok kan van vorm veranderen, meerdere kleuren aannemen en zelfs lichtgevend zweven! Het nieuwe blok zet de boel letterlijk op z’n kop, laat de andere blokken zien dat, door samen iets op te bouwen, er de mooiste dingen kunnen ontstaan.

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Over De Grote Haay

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. De Grote Haay maakt beeldende verrassende voorstellingen voor de hele familie. Mark maakte onder andere de voorstellingen Oma mag ik mijn pop terug?, Meneertje Meer, 1234 Poppetje van Papier, Johannes de Parkiet en Meester Kikker. Als acteur en regisseur werkte hij bij Rotheater, Tg Winterberg, Percossa, het Residentie Orkest, PHION, Philzuid en Stage Entertainment. Ook schrijft hij scenario’s voor Woezel&Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. 

Credits

Met Aniek Stokkers, Dennis de Groot, Christiaan Koetsier Regie Mark Haayema Muziek Jan Paul de Bondt

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer