Hokje

WIRWAR Producties
kindertheaterweek
Wed 23 Oct ’24 15:00 - 16:00
Rebels circustheater
Wed 23 Oct ’24
15:00 - 16:00

Er zijn hokjes die je kan zien en er zijn onzichtbare hokjes. Ben jij meestal het stoerste kind uit de klas? Dan is het moeilijk om te zeggen dat je ook wel eens bang bent, of verdrietig. Ben jij de kleinste en vindt iedereen jou schattig? Dan ben je nooit de baas van alle spelletjes. 

In de circustheatervoorstelling Hokje proberen vier acrobaten met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes te komen. Bij het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is? In Hokje willen de acrobaten niet alleen maar hun kunsten vertonen. De onderman wil laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren, en het stille bovenmeisje wil ook wel eens lekker hard schreeuwen.

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

"Een prachtige boodschap in een originele verpakking."

Theaterparadijs

Over WIRWAR Producties
WIRWAR Producties is het Haarlemse circustheatergezelschap van Laura van Hal. Onder deze naam maakt Laura brutaal circustheater. De voorstellingen van WIRWAR zijn voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. WIRWAR combineert circus met dans en fysiek theater en geeft zo een diepere betekenis aan de spectaculaire acrobatische toeren. 

Credits

Concept, regie Laura van Hal Spel Annet de Ruiter, Pablo Courtès, Christina Lancione en Gabriel Dias 

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer