Therapie

Jandino
Thu 8 May ’25 20:00
Een therapeutische lachexplosie
Thu 8 May ’25
20:00

"Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan: welke therapie moet je kiezen?" vraagt Jandino zich af.

Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie - ik weet niet eens wat dat is - gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.

Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?'

Over Jandino Asporaat

Jandino Asporaat werd geboren op Curaçao in Willemstad en groeide op in Rotterdam. Jandino speel in zijn jonge jaren de Rotterdamse jongerentheatergroep Young Stage, Ro-theater, Waterhuis en Rotjong.
In 2006 maakte Jandino zijn eerste avondvullende theaterprogramma. Inmiddels heeft hij dertien cabaretvoorstellingen gemaakt. In 2014 was Jandino de eerste cabaretier in de geschiedenis met een theaterprogramma in Ahoy Rotterdam. Op televisie was hij onder andere te zien in Comedy Factory. Ook presenteerde hij Alles mag op zaterdag, Dance Dance Dance en Playback je gek. Vanaf 2011 maakte hij zijn eigen televisieprogramma De Dino Show. Naast zijn theater- en televisieoptredens heeft Jandino een eigen productiebedrijf: Het huis van Asporaat.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer