De Gorgels

Naar de boeken van Jochem Myjer
Sun 4 May ’25
Het bekroonde boek van Jochem Myjer nu in het theater
Sun 4 May ’25

De Gorgels is gebaseerd op het gelijknamige geliefde kinderboek van cabaretier Jochem Myjer. En nu is dit fantasierijke en spannende avontuur eindelijk te zien in het theater. Voor alle kinderen onder de 90 jaar (en natuurlijk ook voor iedere leeftijd erboven)!

Midden in de nacht wordt Melle wakker. Er zit een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. Het lijkt wel een bolletje wol, met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren. Maar als Melle het licht aandoet, is het wezentje verdwenen. Als hij er op school over vertelt, lacht iedereen hem uit. Zelfs papa, die bioloog is, zegt dat het onzin is, dat zulke wezentjes niet bestaan. Maar Melle weet zeker wat hij gezien heeft… Hij gaat met zijn superogen op onderzoek uit en beleeft de spannendste avonturen. Helemaal alleen, maar dat doet hij gewoon!

  • Excl. consumptie

Credits

Spel Billy de Walle, John Buijsman, Kim van Zeben, Sven Blom, Jenell Tedjai en Lente de Vries  Gebaseerd op De Gorgels geschreven door Jochem Myjer, uitgegeven door Leopold, Amsterdam Bewerking Jos Thie Regie Oscar de Boer en Jos Thie Poppen Jogchem Jalink  Decorontwerp Catharina Scholten Composities Rogier Bosman  Lichtontwerp Marc Heinz

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer