Belle en het Beest

Theater Terra
Sun 27 Apr ’25 13:30
Beleef het bekende sprookje in een heel nieuw jasje
Sun 27 Apr ’25
13:30

De nieuwe fantasierijke familiemusical Belle en het Beest van Theater Terra is gebaseerd op het beroemde sprookje La Belle et la Bête en nu bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek.

Het klassieke sprookje Belle en het Beest werd in de 18e eeuw geschreven en is een van de meest gelezen sprookjes en de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf!

Wanneer de vader van een hecht gezin op reis moet om het geluk van de familie veilig te stellen, komt hij terecht in een kasteel. In de tuinen plukt hij een roos voor zijn dochter Belle. Dan verschijnt zijn gastheer: een Beest, die wil dat Belle naar zijn kasteel komt. Ziet Belle op tijd in dat het Beest eigenlijk een prins is, die alleen door ware liefde gered kan worden?

  • Excl. consumptie

Credits

Script en liedteksten Marc Veerkamp Muziek Fons Merkies Regie Wesley de Ridder Poppen-, decor- en kostuumontwerp Kathelijne Monnens Lichtontwerp Wannes van der Veer

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer