De Vloer Op

Fri 6 Jun ’25 20:30
Geestige, ontroerende, herkenbare of confronterende improvisaties
Fri 6 Jun ’25
20:30

In deze theaterversie van het populaire televisieprogramma De Vloer Op worden actuele, maatschappelijke en relationele dilemma´s door regisseur Peter de Baan in een improvisatieopdracht gegoten.

De acteurs werken vervolgens met elkaar en onvoorbereid de scènes uit. Dit leidt tot uitermate geestige, ontroerende, herkenbare of confronterende improvisaties.

Nu mag ook het publiek meedenken met de thema’s voor de improvisaties. Welke zaken zullen straks misschien een rol spelen op het podium? Ook gaat Peter de Baan in op het vak van acteur, waarbij je de kans krijgt vragen te stellen. Wat is acteren? Wat maakt iemand tot een goed acteur? En wat is het verschil tussen acteren en improviseren? 

In wisselende samenstelling: o.a. Fabian Jansen (soms in de rol van regisseur), Hanne Arendzen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Britte Lagcher, Margôt Ros, Bodil de la Parra, Justus van Dillen, Sanne den Hartogh, Sander Plukaard, Oda Spelbos, Alex Hendrickx en Marie Louise Stheins.

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer