Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Rick Engelkes Producties
Sun 19 Jan ’25 13:30
Kruimeltje is terug in een gloednieuw avontuur!
Sun 19 Jan ’25
13:30
  • Sun 19 Jan ’25
    13:30
    Hertog Jan Zaal

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters! Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn is een gloednieuw avontuur in het wilde westen. Een spannende familiemusical, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in Amerika. Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

Credits

Cast Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast Regie Els Damen (supervisie Bruun Kuijt) Muziek Fons Merkies

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer