De Grote Slijmmusical

BazarMedia
Sun 17 Nov ’24 14:00
Na vier succesvolle bioscoopfilms komt Slijm nu eindelijk naar het theater
Sun 17 Nov ’24
14:00

Na 4 succesvolle bioscoopfilms met onder anderen Bibi en Geza Weisz, komt Slijm eindelijk naar het theater met de nieuwe familiemusical De Grote Slijmmusical. Een volledig nieuw slijmavontuur, vol met de bekende hits, als Slijm is Alles, Gek Op Slijm, Zwemmen in Slijm en KABOEJA! (Mega Super de Bom)

Slijmcreator Indy van Leeuwen (in de films gespeeld door Bibi) kondigt via een videoboodschap aan het stokje door te geven. Vijf nieuwe slijmmakers, allen met hun eigen talent, gaan samen het nieuwe avontuur aan. Maar speelgoedfabrikant Dominicus Duff is terug en keert zich tegen de plannen van de vijf.

Een musical vol herkenning, kleur, humor, dans, spanning en slijm. Zeker voor de filmliefhebbers, maar ook voor diegenen die de films niet gezien hebben, is dit nieuwe verhaal een onvergetelijke theaterervaring. De makers van de films en BazarMedia brengen een volledig nieuwe Nederlandse familiemusical; een feest der herkenning. Eén ding is zeker: Het wordt Super de Bom!

  • Excl. consumptie
  • Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een ticket. 

 

Credits

Cast Judith van der Wijst, Max Hameeteman, Anique Dreamon, Sam Weytjens, Djin Kastje, Jill Tjin Regie Nick Fleuren Choreografie Frank Beurskens Script Florus van Rooijen Geluid Johan Kuijpers Decor Bas Wesseling Muziek o.a. Willem Laseroms Onder licentie van NewBe B.V

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2024/2025 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer