William Rutten

You should be dancing

BEE GEES FOREVER
di 10 sep ’24 - ma 19 mei ’25
Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in
di 10 sep ’24
-
ma 19 mei ’25

Inmiddels kent heel Nederland Bee Gees Forever, want tijdens hun deelname aan ‘The Tribute - Battle of the Bands’ verrasten ze iedere zaterdagavond de kijkers weer  én….ze zijn dé winnaar geworden! Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen! 

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd!  

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Over de band 
Bee Gees Forever' is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband 'Queen Forever'. Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes!

Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma 'The Tribute - Battle of the Bands' bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren!
De agenda stroomt razendsnel vol! Nog dit jaar staan de mannen van Bee Gees Forever op alle grote podia van het land en wordt er een grote theatertour uitgerold!

Onze Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn -zijn “Gibb-broers” - vormt hij de kern van Bee Gees Forever. De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in. Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen zij zich ook uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt.

Timothy Drake zegt hierover: "Dat de puzzel zo mooi in elkaar zou vallen, had ik ook niet kunnen bedenken."

Meer dan jij...

Beleef jij mee? Doe jij mee? Praat jij mee?

In seizoen 2023/2024 presenteren we, naast ruim 330 voorstellingen, meer bijzonders.
Iedereen is welkom en uitgenodigd om deel te nemen. 

Lees meer