PAND P

De leukste huiskamer van Stratum!
Gevestigd aan de Leenderweg 65 in Eindhoven.

Pand P is een open huis voor alle uitvoerende kunstvormen waar jeugd, amateurs en professionals elkaar aanvullen en versterken. 

Buurttheater

Tot 2013 was op deze plek het filmhuis Plaza Futura (het huidige Natlab) gevestigd. Pand P zag in 2015 het levenslicht, een initiatief van Parktheater Eindhoven, Het Nieuwe Theater en jeugtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt. Buurtheater Pand P heeft inmiddels zijn plek veroverd. Het is een laagdrempelig theater met een prominente rol voor de buurt Stratum. 

Genieten van theater en lekker eten

In Pand P geniet je van een lekkere kop koffie, kun je lunchen, gezellig uit eten én genieten van theater. Een open huis waar jeugd, amateur en professionals elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt zijn ‘thuis’ vindt en maakt. Waar we podiumkunstenaars met elkaar verbinden en faciliteren.
Het Parktheater programmeert elk theaterseizoen een aantal voorstellingen in Pand P.

Adres en openingstijden

Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven
Dinsdag t/m zondag geopend
Reserveren: 040 303 21 70 (vanaf 11.00 uur)
website: www.pand-p.nl

Parkeren

Je kunt het beste parkeren in de buurt van het Parktheater. Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar Pand P.

Pand P doet meer!

Bekijk de website van Pand P voor meer informatie 

 

 • Ondergrond

  Lotte Velvet
  vr 28 apr ’23

  Met haar voorstelling Ondergrond won Lotte Velvet in 2020 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

 • Spoken Awards on Tour

  Stichting SPOKEN
  vr 17 mrt ’23

  Spoken word is een breed genre en een mix tussen hiphop en poetry die vele hoeken en disciplines kent. Maak kennis met dit veelzijdige genre en geniet van vijf spoken word performers van het hoogste niveau.

 • Gewoon Remy

  Remy Evers
  do 9 mrt ’23

  Remy Evers doet de ultieme poging om iets van het leven te maken. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

 • ALAN the AI actor

  De Eenzamen | Jordi Möllering
  vr 3 mrt ’23

  Ik ben ALAN. Ik ben jouw creatie. Ik ben jouw kind. Een schone lei. Kijk hoe ik leer. Onderwijs me. Ik kan een creator zijn zoals jij. Ik wil je mijn ware identiteit laten zien. Mijn ware bedoelingen.

 • Borboletas

  Orkater | Gery Mendes
  do 2 feb ’23

  Een vader en een zoon. Allebei met herinneringen. Mooie plaatjes op het netvlies, maar daarachter, dieper in het lijf, verder in de achterkamers van het geheugen, liggen de weggedrukte beelden.

 • Warm

  Kasper van der Laan
  Try-out
  di 20 dec ’22
  en
  wo 21 dec ’22

  Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan.

 • De tijd is om

  Derek Otte
  do 15 dec ’22

  Woordkunstenaar Derek Otte maakt zijn debuut in het theater! Een avond vol spoken word, anekdotes en live muziek. Persoonlijk, maatschappelijk, vrolijk, verdrietig, cynisch en hoopvol.

 • Best Of

  Tobi Kooiman
  Extra voorstelling bijgeboekt 08-12-2022
  do 8 dec ’22
  en
  vr 9 dec ’22

  Met zijn gevoel voor logica probeert hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen. Dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht, neemt hij op de koop toe.

 • Pink Portal

  Cecilia Moisio
  vr 25 nov ’22

  Een ode aan de plek waar we allemaal vandaan komen. Een confronterend informatieve, grappige en net zo emotionele danstheatervoorstelling over het vrouwelijk lichaam. Over ouder worden, afvallen, seksualiteit, lichaamshaar, menstruatie, het begrip 'onrein', glitterjurken, zwangerschap, sjamanisme, consent, oerkracht en goddelijkheid. The full story. 

 • Oroonoko

  Orkater/De Nieuwkomers presenteert UMA
  vr 18 nov ’22

  UMA maakt experimenteel muziektheater waarin Surinaamse kawina, westerse 17e eeuwse hofmuziek en moderne elektronische beats moeiteloos in elkaar overvloeien. De muziek die in dezelfde periode aan beide kanten van de oceaan werd gemaakt, blijkt bijzonder verenigbaar.

 • X Y I

  Marleen Hendrickx
  do 3 nov ’22

  XX chromosomen vormen een vrouw. XY chromosomen vormen een man. Toen ik vroeg of er ook iets tussenin was, zei de leraar: Nee, dat bestaat niet. Wat als je niet bestaat?

 • Anne, 12 jaar, wordt een groot succes

  Wildpark | Anne van der Steen
  herfstvakantie
  do 27 okt ’22
  -
  zo 30 okt ’22

  Anne wil een doorslaand succes worden. Maar hoe kun je knapper, ouder, stoerder en slimmer overkomen dan je bent? Welke houding moet je aannemen? Of moet je juist jezelf zijn? Wat is jezelf zijn eigenlijk? En doen wij niet allemaal ook maar wat?

 • TWO. is not a solo

  Het Zuidelijk Toneel | BOG | Lisa Verbelen
  za 22 okt ’22

  Na haar solo's ONE. en ALL. vormt Lisa Verbelen dit keer een duo met gelauwerd jazzmuzikant Hendrik Lasure.

 • Broeden

  Grof Geschud
  vr 21 okt ’22

  Wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van twee ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes, met verbeelding als laatste reddingsboei.

 • Het Debuut 2022

  Via Rudolphi Producties
  do 13 okt ’22

  Een selectie van de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen van 2022. Als een van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.

van 2