HOST ILSE


Onze hosts kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten tijdens een van de STROOM voorstellingen. Het gaat een seizoen worden vol inspirerende gesprekken met mooie mensen over actuele onderwerpen die ertoe doen. Voordat zij kennis gaan maken met jou, vertellen zij graag iets over zichzelf. 

Graag stellen we Ilse Wouters aan je voor:

© Inge van Beekum

Vertel ons: wie ben je en waarom ga jij met plezier naar je werk? Ik ben Ilse Wouters, 47 jaar en moeder van 2 superleuke tieners. Ik ben theatermaker, ondernemer, trainer en eigenaar van de Ilse Wouters Academy. 
Op mijn 40e verjaardag besloot ik om mijn grote verlangen te volgen en een eigen plek te creëren waarin alles samenvalt: het oprichten van de Ilse Wouters Academy. Een bijzondere, sfeervolle locatie op Sectie-C in Eindhoven, waar je je kunt ontwikkelen op het gebied van acteren en presenteren. Ik heb een plek gecreëerd waar ik, samen met een geweldig team, veel plezier beleef, vol vanuit mijn hart kan werken en mijn liefde voor theater kan overbrengen aan anderen. Iedere dag is anders en dat is zalig.  
Ik voel me een bevlogen theatervrouw die iedere dag op avontuur is. 

Wat zijn jouw grootste drijfveren? Ik focus volledig op art, music, culture & goodness…

© Inge van Beekum

Deze beweging genereert energie en dat geven we graag door aan anderen. Met deze #doorSTROOM kunnen we de wereld elke dag een beetje mooier maken! Welke inspiratie vind jij belangrijk te delen met anderen? Ik ben dol op verhalen. Verhalen die verteld moeten worden. Ik help nu dagelijks ondernemers, leidinggevenden en acteurs om hun verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Inspireer ze om anders te kijken. Ik denk dat we weer toe zijn aan menselijkheid in de wereld. Elkaar met zachte ogen bekijken. Zonder oordeel. Dat is het mooie aan kunst. Kunst verbindt. Dat is mijn bijdrage aan de wereld.

Hoe belangrijk vind jij dat mensen onderdeel moeten worden van deze #doorSTROOM? Ik denk dat er in Eindhoven veel behoefte is aan theater en verbinding. Meer mensen naar het theater. Zet die tv uit en laat je in vervoering brengen. Het leven draait om ontmoetingen en ervaringen in mijn ogen.

Welke STROOM MeetUp is jou het meeste bijgebleven en waarom? Die met Piet van Dycke. Ik ken hem van de Academie, had hem kort les gegeven. Een heerlijk onbevangen, bevlogen Vlaamse kunstenaar die grootse dingen maakt. Zo enthousiast en met deze open, oprechte houding ging hij écht in contact met zijn publiek na afloop. 

© Inge van Beekum

De MeetUp geeft de gelegenheid voor mooie ontmoetingen en echte gesprekken. Welke persoon zou jij graag nog ooit willen ontmoeten? Alle talenten die vers van de Toneelacademie komen. Alle talenten van de Fontys in Tilburg die ik coach die zijn genomineerd voor de Jac de Leeuwprijs. Ivo van Hove. Daria Bukvic. Juup Luijten. Paul Slangen. Maddy Kok. Lenneke Maas. René Geerlings, Nazmiye Oral. Jeroen Dijsselbloem. Andre Amaro. Eva Jinek. Adelheid Roosen. Lucia Rijker.Michelle Obama. Oprah Winfrey. Cesar Millan… etc etc. Ik ben oprecht geïnteresseerd in ieders verhaal. 

Wat is je geheim voor een goed, verdiepend gesprek? Nieuwsgierig zijn. Hardcore listening. Door vragen. En altijd dienend aan het doel, als interviewer ben je niet de light of the party, maar laat je juist je gast schitteren. 

MEET ILSE


Je kunt Ilse ontmoeten tijdens de MeetUp van deze voorstellingen:
(of bekijk hier de volledige agenda met alle STROOM voorstellingen)

STROOM


Een nieuwe STROOMing is ontstaan. Het Parktheater is namelijk altijd in beweging, voor jou en met jou. Beweging genereert energie en dat geven we door in de voorstellingen van STROOM. Een nieuwe stroming voor mensen boordevol ideeën, kritische blik en nieuwsgierige aard. Bij STROOM zijn jij en ik onderdeel van het verhaal.

Na de voorstelling kun je in gesprek met de maker tijdens de MeetUp. Wie geef jij inspiratie? Wat zet jij in beweging? Geef de energie door. Word onderdeel van de #doorSTROOM.

STROOM voorstellingen zijn er in de genres theater, dans en jeugdtheater. Je bezoekt een STROOM avond voor de vaste lage prijs van € 15,00 (jeugdvoorstellingen € 12,50).