Festival Urban Dansdagen

Festival Urban Dansdagen vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats in Eindhoven. Tijdens het festival maak je kennis met urban dans in vele vormen: van battles tot voorstellingen, showcases, workshops en feesten. Van breaking tot HipHop, van Popping tot House en van Streetdance tot Experimental, alle urban dansstijlen komen voorbij

 

Van 28 april t/m 14 mei zijn de verschillende onderdelen van de Urban Dans Dagen te bezoeken in Parktheater Eindhoven, Dynamo, Natlab en Pand P.  Dit jaar is het thema van het festival “Step Closer”. Je wordt uitgenodigd om als publiek dichterbij de dansers te komen en kennis te maken met nieuwe makers en nieuwe stijlen. 

PROGRAMMA

Maak je keuze uit het programma van Urban Dansdagen. De kaartverkoop start op 14 februari (early birds). 

OPEN YOUR MIND FESTIVAL 

Het Open Your Mind Festival, van 28 tot en met 30 april, bestaat uit battles, feesten en een theateravond met korte choreografieën.
Het festival is een unieke gebeurtenis met deelnemers en bezoekers uit de hele wereld. Hier worden door middel van energieke en interactieve competities de beste en de creatiefste dansers gevonden door de vakjury. Ook het publiek speelt een belangrijke rol: je kiest je favoriete dansers en verzint uitdagingen voor deelnemers. Het festival wordt al sinds 2013 georganiseerd door Sample Culture. 

Het festival bestaat uit een Battle-day, een Stage-day en een afterparty.

Open Your Mind

Open Your Mind Battle

Sample Culture

za 29 apr ’23 20:30

Open Your Mind Stage Day

Sample Culture

zo 30 apr ’23 20:00