Je telefoon ook een avondje uit?

Leg 'm aan de oplader in Huis met een Kluis

Mobieltjes en theater gaan niet goed samen. In de theaterzaal kan het afleidend zijn; voor jezelf én voor de mensen om je heen. Behalve dat dit hinderlijk is in de zaal, storen de telefoons ook op de zenders van de technische apparatuur.

Je telefoon ook een avondje uit? Laad hem tijdens de voorstelling op in het huisje in het Theatercafé. En dan genieten maar van je avondje uit!


In het NU
Je telefoon een avondje uit? Het is even wennen. Maar de beloning is groot. Je kunt puur genieten van de voorstelling. Van ontspanning, schoonheid, ontroering, humor... Kortom, van volledig in het NU zijn.


Artiesten

Je telefoon een avondje uit is ook fijn voor de artiesten. Artiesten geven aan last te hebben van het licht van de schermen van mobieltjes. Het felle licht zorgt ook voor 'blauwe gezichten' in de zaal. Ook dat is niet prettig voor de artiest.


Oplaadpunt

In het Theatercafé is een Huis met een Kluis. Daar kun je je telefoon opladen tijdens de voorstelling. Als je hem niet hoeft op te laden, zet hem dan tijdens de voorstelling uit. Je draagt dan bij aan een mooie avond voor iedereen!


Hoe werkt het? 

Het gebruik van de kluis is heel simpel. Je hoeft alleen maar een code te verzinnen (en te onthouden). Een instructie vind je naast de kluisjes.
Ieder kluisje heeft drie snoertjes die in de meeste merken telefoons passen.

Is het je bevallen om je telefoon achter te laten in het huisje? Deel je ervaringen!

Lees het artikel De getemde phone uit Parktheater Magazine (december 2019)

#jetelefooneenavondjeuit