Wonka Comedy Festival

Stand-up Comedy van over de hele wereld

Na een succesvolle eerste editie kon een vervolg niet uitblijven. Van donderdag 23 mei tot en met zaterdag 1 juni aanstaande vindt de tweede editie van het Wonka Comedy Festival plaats voor alle inwoners uit de Brainportregio en daarbuiten. Met dit jaar weer comedy in alle soorten en maten, uit tien verschillende landen en daarbovenop zelfs zes verschillende talen. Zo zijn er optredens van comedians in het Nederlands, Engels, Pools, Turks, Oekraïens én Arabisch.

Het Wonka Comedy Festival komt voort uit de samenwerking tussen Parktheater Eindhoven, Kattendans Bergeijk, Theater de Schalm Eindhoven, Theater de Hofnar Valkenswaard en Het Speelhuis Helmond; oftewel Wonka Podia. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de programmeurs van de Wonka Podia en is veelzijdiger dan ooit. 

Stand-up Comedy van over de hele wereld

Stand-up uit Nederland, Polen, Oekraïne, Turkije, IJsland, India, Libanon, Canada, Griekenland en Syrië. De taal van de lach wordt overal gesproken. Veel voorstellingen in het Parktheater programma zijn in het Engels en Nederlands, maar we hebben ook een aantal shows in hun oorspronkelijke taal, zoals Turks, Pools en Arabisch.

Het complete programma is te vinden op www.wonkacomedyfestival.com

Wonka Comedy Festival presents

In het Parktheater staan tijdens het Wonka Comedy Festival de volgende voorstellingen op het programma:

Bekijk het volledige programma op wonkacomedyfestival.com

De Wonka Podia zijn:

Kattendans Bergeijk, Theater de Hofnar Valkenswaard, Theater de Schalm Veldhoven, De Cacaofabriek, Het Speelhuis Helmond, Parktheater Eindhoven.