Wonka Comedy Festival

Van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 8 april 2023 zal het allereerste Wonka Comedy Festival plaats vinden. Het feestelijke 10 dagen durende comedyfestival zit bomvol regionale, nationale en internationale comedy acts in alle Wonka podia.

Dit festival is het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen de 6 Wonka Podia uit regio Zuid-Oost Brabant: Theater de Hofnar Valkenswaard, Kattendans Bergeijk, Parktheater Eindhoven, Theater de Schalm Eindhoven, Het Speelhuis & De Cacaofabriek Helmond.

Regionale, nationale en internationale comedy acts
Organisatiegoeroes uit de comedywereld en programmeurs van de betrokken podia hebben de handen ineengeslagen voor een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod, waarbij voor ieder wat wils te vinden is. Er zijn daarnaast nieuwe concepten ontwikkeld en één productie wordt zelfs speciaal voor het festival hernomen. De podia zijn er trots op, dat ze dit Comedy Festival kunnen presenteren aan de (Brainport)regio. De Wonka Podia kijken ernaar uit om comedyliefhebbers én ontdekkers van het genre te verwelkomen in hun huizen. Jong, oud, met welke nationaliteit of achtergrond dan ook. 

Wonka Comedy Festival presents

In het Parktheater staan tijdens het Wonka Comedy Festival de volgende voorstellingen op het programma:

Bekijk het volledige programma op wonkacomedyfestival.com

De Wonka Podia zijn:

Kattendans Bergeijk, Theater de Hofnar Valkenswaard, Theater de Schalm Veldhoven, De Cacaofabriek, Het Speelhuis Helmond, Parktheater Eindhoven.