Playing for Success Eindhoven

Kinderen en jongeren ontdekken hun eigen Wow-factor

Ontdek jouw Wow-factor in het Parktheater!

Playing for Success Eindhoven is in 2009 opgericht door SKPO, SALTO, Lumens en PSV. Sinds 2019 is ook het Parktheater aangesloten als nieuwe Wow-locatie. Playing for Success is een uniek concept, waarbij ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren worden vergroot. De kinderen en jongeren werken aan een positief zelfbeeld en het vergroten van hun sociale vaardigheden.

Wow-factor

Playing for Success Eindhoven organiseert activiteiten in een leeromgeving met een hoge Wow-factor die bijdragen aan de ontwikkelingskansen van kinderen en jongeren uit de regio Eindhoven. Bij Playing for Success Eindhoven werkt elk kind aan zijn of haar eigen leerdoel. In kleine groepjes besteden ze op een leuke manier aandacht aan de verschillende leerdoelen. Daarbij krijgen ze veel intensieve, persoonlijke aandacht. Via uitdagende activiteiten in en rondom het Parktheater gaan ze aan de slag om hun leerdoelen te bereiken.

Podium

Ze komen op plekken waar je normaal niet zo snel komt, zoals in de kleedkamer en op het podium. De kinderen kunnen zo echt hun podium pakken! In haar tienjarig bestaan heeft Playing for Success Eindhoven al ruim 3.000 kinderen en jongeren een boost gegeven in hun sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling. Een resultaat waar ze trots op zijn!