Kiem Conny Janssen Danst Andreas Terlaak

Cultuur Inclusief

Cultuur Inclusief maakt kunst en cultuur bereikbaar voor alle Eindhovenaren met de focus op cultuurliefhebbers die wat minder geld hebben om naar het theater te gaan.
Kunst en cultuur verrijkt je leven en laat je je zorgen even vergeten, dat geldt voor iedereen. Doneer jij ook een paar euro voor mensen met een kleine portemonnee?

Parktheater Eindhoven ondersteunt Cultuur Inclusief


We zijn een theater voor iedereen in de stad en de regio. Een theater voor alle inwoners in de breedste zin van het woord. Ook voor mensen die het wat minder hebben. Cultuur Inclusief is voor ons een mooie manier om ook die cultuurliefhebbers te bereiken. 

Dromers met een missie
 

Karolien is een cultuurliefhebber, maar heeft geen geld om naar het theater te gaan. Ze droomt er vaak van een keer naar een voorstelling te kunnen. Een raadslid van GroenLinks en een sociaal ondernemer, luisterden naar haar op de ‘Doe je droomdag’ in 2018 van Eindhoven in Dialoog.  Deze droom is waarheid geworden door de oprichting van Stichting Cultuur Inclusief.

Onze missie: kunst en cultuur bereikbaar maken voor álle inwoners van de regio Eindhoven. We richten ons op mensen met een kleine portemonnee. Want kunst en cultuur verrijkt je leven, verbindt en laat je je zorgen even vergeten. Dat gunnen we iedereen.

Hoe werkt het?


Cultuur Inclusief geeft waardebonnen uit waarmee deelnemers vier keer per jaar naar een zelfgekozen voorstelling kunnen gaan. De deelnemers leggen daar zelf 5 euro per entreekaartje bij.

Word donateur


Stichting Cultuur Inclusief wordt ondersteund  door donateurs en fondsen. Deel je liefde voor cultuur door een donatie te doen. Dat kan in het Parktheater. 

Meer weten of meedoen? Lees verder op  www.cultuur-inclusief.nl