Alles staat al geschreven


Over voorwoorden en loslaten

 

Beste medemens,

In de seizoenbrochure 18/19 van Parktheater Eindhoven staat geen traditioneel voorwoord van de directeur. Het lijkt alsof ik de laatste deadline heb gemist. Dat is overigens geen verzinsel, het niet halen van deadlines is een rode draad in mijn leven.

Wel is er bewust een witte ruimte gelaten, een nog onbeschreven blad. Alles is al gezegd, alles staat al geschreven. Wie interesse mocht hebben in de voorwoorden vanaf seizoen 08/09, verwijs ik graag naar bijgaande oude bedenksels.

Alles staat al geschreven. Tijd om los te laten. Zeker in een wereld die we onder controle willen krijgen, maakbaar willen laten zijn. Controle is niet mijn ding en ik geloof meer in raakbaarheid. Nog zo’n rode draad.

Voor de mensen die toch graag een voorwoord willen, schrijf ik op verzoek een persoonlijk voorwoord. Mail me via giel@parktheater.nl en ik stuur het u toe. Ook als u wilt dat ik, namens u, iemand anders verras met een persoonlijk voorwoord. En tevens het mailadres voor alle mogelijke suggesties die u heeft voor een (eventueel) voorwoord in seizoen 19/20.

Ik kijk uit naar uw rode en losse draden.

Giel Pastoor
Directeur/beweegstrateeg Parktheater Eindhoven


giel@parktheater.nl