Smaaktheater Dertien

 

 

Welkom bij Smaaktheater Dertien, het restaurant van het Parktheater. Dé plek voor een lekkere lunch, een heerlijk diner, een verrassend kindermenu of een gezellige borrel. Een hapje eten voorafgaand aan de voorstelling? Reserveer het speciale drie gangen theaterdiner. We zien je graag in Smaaktheater Dertien. 


Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.
 

Reserveer online | 040 2 156 256

 

Menu

Bij Smaaktheater Dertien geniet je van lunch, a la carte, een borrel, een drie gangen Theaterdiner en meer!
 

Theaterdiner & Theaterdiner Extra 

Combineer je voorstellingsbezoek met een drie gangen Theaterdiner of een drie gangen Theaterdiner Extra. Exclusief te boeken in combinatie met voorstellingskaarten. Bij een Theaterdiner Extra staat er ook in de pauze een tafel voor je klaar met hapje en drankje. Geen pauze? Dan ben je welkom na afloop van de voorstelling.  

 

A la carte 

Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te dineren, met of zonder voorstellingsbezoek. Voor kinderen tot en met 12 jaar hebben we een speciaal kindermenu. 


Lunch

In Smaaktheater Dertien kun je van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.30 uur terecht voor de Stadslunch, een lekkere eenvoudige lunch waarbij je voor € 5 per persoon kunt kiezen uit een Stadslunch Brood of een Stadslunch Salade. Op zaterdag en zondag hebben we een uitgebreide lunchkaart. 


Bekijk het menu - lunch (in English menu - lunch

Specials & Arrangementen 

Smaaktheater Dertien biedt naast heerlijk eten, ook diverse arrangementen en specials aan. Zo organiseren we een aantal keer per theaterseizoen Moord in Dertien, Met de fles op tafel, Quiztie van Smaak en The Dining Lizard. Maar ook tijdens diverse feestdagen, zoals Moederdag, Vaderdag en Koningsdag, kun je terecht in ons restaurant. Altijd in combinatie met lekkere gerechten. 

 

Met de fles op tafel
Met de fles op tafel
Gezellig eten en ondertussen mooie wijnen of bieren proeven
Moord in Dertien
Moord in Dertien
Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét borrelhapjes
The Dining Lizard
The Dining Lizard
Lachen en dineren tegelijk met dit driegangen-cabaret
Artiest van de maand
Artiest van de maand
Iedere maand het favoriete gerecht van een artiest op het menu
Kids
Kids
Bekijk ons aanbod speciaal voor de kids
Meer specials
Meer specials
Bekijk ons aanbod tijdens speciale feestdagen zoals Pasen en Moederdag