Midair

Lavalu
wo 27 nov
20:30
  • wo 27 nov
    20:30
    Philipszaal
    Vanaf ma 27 mei 09:30

Zangeres Lavalu tovert de zalen om tot salons waar ze het publiek dicht om haar vleugel heen verzamelt. 

Het nachtelijke dromen van haar vorige programma Solitary High zet pianiste en zangeres Lavalu nu om in léven. Satie maakt plaats voor Bach. En Debussy voor Pärt.
Sommige songs kabbelen als een beekje. Andere stormen de piano door om je op te laten springen uit je stoel en te roepen: “Ik wil ook liefhebben, nú!!”

Lavalu haalt de hekken voor je hart weg met haar ‘Kamermuziek voor nu’. Zit achterover. Ogen dicht. Droom weg met beide voeten op de grond. De muziek kronkelt en streelt. Lavalu straalt.

Zangeres Lavalu toerde jarenlang met haar band langs honderden popzalen, festivals en theaters waaronder Noorderslag en Montreux Jazz. Ook schreef ze alle muziek voor het theaterspektakel Het Pauperparadijs. In oktober 2018 bracht het Zweedse label 1631 Recordings haar in 2017 uitgebrachte solo album Solitary High opnieuw uit, nu internationaal.

Credits

Foto: Jitske Schols

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie