Waar was ik?

Najib Amhali
do 29 aug
-
za 31 aug
Data & tickets
Meer speeldata

Hij moest vorig seizoen zijn nieuwe show annuleren maar cabaretier Najib Amhali komt nu naar het Parktheater met Waar was ik? Daarin geeft hij antwoord op de vraag waarom hij vorig jaar niet kon komen. 

Zijn aankondigingstekst maakt nieuwsgierig:
‘Waar was ik? dacht de clown die de mensen vermaakte maar een masker op had. Waarachter hij een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. Waar was ik? dacht de dementerende taxichauffeur. Waar was ik? dacht het meisje toen ze de uitslag van haar zwangerschapstest zag. Waar was ik? twintig jaar geleden en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?’

Een nieuwe theatervoorstelling dus van Najib Amhali. Met persoonlijke verhalen waar je veel om kunt lachen. Waarin oude bekenden langs komen en waarbij je je na afloop misschien afvraagt: Waar was ik?

  • Max. 4 kaarten p.p.

Credits

Tekst en spel: Najib Amhali
Regie: Titus Tiel Groenestege

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie