Kerstwintercircus 2018

in samenwerking met ED
zo 30 dec
12:00
 • zo 30 dec
  12:00 - 14:30
  Grote Zaal
  Pauze 13:00
  Geweest

In december is het tijd voor het 48ste Internationale Kerstwintercircus! De Grote Zaal wordt wederom omgetoverd tot een echte circuspiste. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: elk jaar halen we de mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater.

Ook buiten de piste is er van alles te doen voor kinderen. Laat zien wat je zelf in huis hebt op de circusspeelplaats of kom schaatsen op de indoor schaatsbaan. Schaatsen hoef je niet mee te nemen, die staan voor je klaar.

Speciale ED matinee voorstelling
Deze voorstelling is exclusief voor abonnees van het Eindhovens Dagblad. Het ED Kerstwintercircus arrangement bevat de volgende extra's:

 • Datum: 30 december om 12.00 uur
 • Popcorn, ranja, koffie en thee in de pauze
 • Met binnen schaatsbaan en gratis schaatshuur
 • Meet & Greet met de artiesten
 • Speciale ED-kleurwedstrijd. Download hier de kleurplaat en lever 'm uiterlijk 22 december in. De winnaar wordt tijdens het circus bekendgemaakt 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie