Workshop Net(Anders)Werken

door Ubald Kuijpers
do 14 mrt
16:00
  • do 14 mrt
    16:00 - 17:00
    Elders
    Geweest

Ubald Kuijpers geeft een workshop getiteld Samenwerken en Werkverdeling - Oorsprong en doel van samenwerken en valkuilen die samenwerken lastiger maken.
Het is een interactieve workshop waarbij deelnemers hun ervaringen met samenwerken kunnen delen met elkaar. Ubald vertelt zijn verhaal aan de hand van een twintigtal plaatjes.
Ubald Kuijpers is actief betrokken als lid bij Gilde Plus. Hij heeft een brede ervaring als consulent en projectleider van logistieke projecten bij onder andere Getronics en Wessanen.

De inhoudelijke workshops vinden plaats op de Grote Foyer tussen 16.00 uur en 17.00 uur, met daarna de mogelijkheid om te netwerken en een borreltje (aangeboden door het Parktheater).

  • Onder de vlag van Net(Anders)Werken worden er in samenwerking met Buzzychain flex werkplekken aangeboden in de foyer van het Parktheater.
  • Net(Anders)Werken organiseert in samenwerking met Buzzychain diverse activiteiten, netwerkbijeenkomsten en workshops.
  • Meer informatie via parktheater.nl/werken

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie