Workshop Net(Anders)Werken

door Hans van Heiningen
do 21 feb
16:00
 • do 21 feb
  16:00 - 17:00
  Grote foyer
  Geweest

Ademen wij vanzelf? En kan iedereen zingen?
Heeft natuurlijk met communicatie en presentatie te maken
"

Zijn Linkedin profiel spreekt boekdelen: “Maar waar het eigenlijk over gaat, is communicatie. Je vertelt een verhaal... De kleuren van de wind uit Pocahontas gaat over duurzaamheid, Feels like home van Randy Newman gaat over een liefde waar je je thuis voelt. Figaro uit Il Barbiere di Siviglia gaat over een kapper die als eerste de verhalen uit het dorp hoort en eigenlijk een soort twitterende duizendpoot is. Of My way, wat een emotie en muziek, herkenbaar voor velen, zo'n klein liedje dat zo bekend is en zoveel gevoelens losmaakt.”

Hans van Heiningen is musicus, creatief strateeg, producent voor het Nieuwe Theater en bestuurslid bij de coöperatie van Pand P.
 

 • De inhoudelijke workshops vinden plaats op de Grote Foyer tussen 16.00 uur en 17.00 uur, met daarna de mogelijkheid om te netwerken en een borreltje (aangeboden door het Parktheater).
 • Onder de vlag van Net(Anders)Werken worden er in samenwerking met Buzzychain flex werkplekken aangeboden in de foyer van het Parktheater.
 • Net(Anders)Werken organiseert in samenwerking met Buzzychain diverse activiteiten, netwerkbijeenkomsten en workshops.
 • Meer informatie via parktheater.nl/werken
   
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie