College Tour Theatertalent - Jonathan Demoor

Theaterplan
vr 9 nov
20:00
  • vr 9 nov
    20:00 - 21:15
    Kameleon
    Geweest

In navolging van het succesvolle tv-programma presenteert Theaterplan de tweede editie van College Tour Theatertalent met in deze editie niemand minder dan musicalster Jonathan de Moor als gast. Jonathan stond al op jonge leeftijd in het theater, behaalde zijn master Muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg en won in 2012 de Musicalworld Award voor beste doorbraak. Hij speelde voor Efteling Theaterproducties en in Joop van den Ende's Love Story. De laatste jaren deed hij mee in Soldaat van Oranje, o.a. in de rol van Erik Hazelhof Roelfzema. Naast theater heeft Jonathan ook rollen gehad in tv-series en deed hij stemmenwerk voor bijvoorbeeld The beauty and the beast en de GVR van Roald Dahl. Vanaf november kun je hem bewonderen in de musical Charley.

Heb jij altijd al eens een professional het hemd van het lijf willen vragen over het vak? Dan is dit je kans! Jonathan heeft ervaring in verschillende vakgebieden. Wat is leuk, wat is lastig? Hoe onderscheid je jezelf? Wat moet je doen en waar moet je aan denken? Kom luisteren en kom vooral ook zelf vragen. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie