Theater Orkest Brabant presenteert:

Musicals in Motion
zo 11 nov
14:30
  • zo 11 nov
    14:30 - 17:00
    Philipszaal
    Pauze 15:30
    Geweest

De Brabantse musical- en muziektheaterwereld is constant in beweging. Er worden overal in onze provincie lokale producties gemaakt. Verbindingen leggen tussen deze musicalgroepen en ze op een hoog muzikaal niveau promoten en begeleiden is het doel van Theater Orkest Brabant.

Het veelzijdige 15-koppige theaterorkest is nog maar twee jaar jong maar heeft toch al een kleine zes producties op haar naam staan. Tijdens Musicals in Motion kun je genieten van veel theater- en musicalmuziek met diverse solisten en verschillende gezelschappen zoals Theaterkoor Sincere, Theater Atelier Goirle Oisterwijk, het Lorentz Casimir Lyceum, Janine Waardenburg, Albert-Jan Verhees en Het Brabants Muziek Theater. In totaal werken er meer dan 150 mensen mee aan deze productie.

Een gezellige middag om nooit meer te vergeten met theater-, musical-, en showmuziek waarbij je zeker niet stil zult blijven zitten en meezingen is toegestaan.


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie