11steden Theatertocht

Maarten van der Weijden
wo 30 jan
20:00
  • wo 30 jan
    20:00 - 22:35
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Pauze 21:05
    Geweest

Bijna op de dag af, tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing, zwom Maarten van der Weijden de Elfstedentocht. Een zwemtocht die miljoenen Nederlanders verbond. Maarten van der Weijden deed iets wat helemaal niet kan. De Elfstedentocht zwemmen, dat gaat niet, dat hoort een lichaam niet te kunnen. Toch zwom hij uiteindelijk 163 kilometer en 55 uur om geld op te halen voor elf verschillende kankeronderzoeken. Een ongelooflijke prestatie op sportief gebied, maar veel belangrijker: een prestatie die heel Nederland samenbracht. Maarten vertelt hoe hij zich voorbereidde op deze monstertocht, wat hem hielp om tot het uiterste te kunnen gaan en hoe hij deze periode nu écht heeft beleefd. Een rollercoaster aan heftige en grappige, ontroerende en verrassend herkenbare ervaringen.

Met het kopen van een kaartje voor deze voorstelling draag je ook nog bij aan kankeronderzoek. Er gaat namelijk € 11 per kaartje naar de Maarten van der Weijden Foundation. 

Doneren kan nog
Als je hebt genoten van de prestaties van Maarten van der Weijden en je draagt kankeronderzoek een warm hart toe, dan kan je nog steeds doneren via: www.11stedenzwemtocht.nl

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie