Parktheater Academy

met Ruben van Zwieten
di 25 sep
16:30
  • di 25 sep
    16:30 - 17:45
    Kameleon
    Geweest

De Parktheater Academy is voor onze medewerkers al jaren een begrip. Een serie lezingen met boeiende sprekers uit andere vakgebieden, zorg, wetenschap, sport of bedrijfsleven, die aansluiten aan de actualiteit en vol energie vertellen over hun vakgebied. Gastsprekers als Herman Koch, Toon Gerbrands, Bob Hutten, Mark Miras, Eric Vaarzon Morel en vele andere kwamen reeds voorbij.
In het nieuwe seizoen geven wij ook u als bezoeker de gelegenheid om aan te sluiten! 

Liefde
Wordt liefde na zingeving en geluk het volgende onderwerp op de agenda van bedrijven en organisaties? Ongemerkt is liefde al veel meer een begrip binnen organisaties dan sommigen denken. Men ziet de voordelen van medewerkers die passie hebben voor hun werk en die zich verbonden voelen met de organisatie en hun werk.
We weten dat binnen iedere organisatie mensen het verschil maken, maar verschil maken vereist een andere visie. Een visie die meer is dan de medewerker louter te beschouwen als ‘human resource’.  

Ruben van Zwieten
In deze Parktheater Academy nodigen we Ruben van Zwieten (34) uit om over dit onderwerp zijn visie met u te delen. Van Zwieten is predikant en oprichter van De Nieuwe Poort op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam, huizen voor ontmoeting en inspiratie. Hij is adviseur van het bestuur van de Goldschmeding Foundation, lid van het bestuur van het VUmc Fonds, lid van het bestuur van het alzheimer en kankercentrum Adore en voormalig lid van de Monitoring Commissie Code Banken. Door NRC en de Volkskrant is hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen voor de toekomst.

  • Deze academy is gratis toegankelijk, u heeft wel een toegangskaartje nodig
     
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie