HIN UND HER

’t Barre Land | Tijdelijke Samenscholing
di 23 okt
20:30
  • di 23 okt
    20:30 - 22:10
    Philipszaal
    Geweest

De politieke klucht HIN UND HER van de staatloze schrijver Ödön von Horvath speelt zich af op de brug tussen de landen X en Y. Het toneelstuk uit 1933 verhaalt over de absurde positie van de staatloze Ferdinand Havlicek. Hij is een ambtelijk geval, een ‘niemand’ die het ene land wordt uitgezet en het andere niet in mag. Heen en weer pendelend tussen de grenswachters raakt hij verstrikt in politieke machinaties, illegale smokkelaarspraktijken en klassieke liefdesgeschiedenissen.

Uit de pers:
"Snijdende komedie over statenloosheid" (★★★★ Theaterkrant)
"’t Barre Land, Tijdelijke Samenscholing en Co, hebben met deze nog nooit vertoonde voorstelling in Nederland, een stukje vakmanschap afgeleverd, ze hebben het stuk – niet echt makkelijke stuk – begrijpbaar neer weten te zetten" (I Love Theater)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie