Waar

Kiki Schippers
di 9 apr
20:30
  • di 9 apr
    20:30 - 22:00
    Philipszaal
    Geweest

Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert Kiki de zoektocht naar houvast wanneer alle grond onder je vandaan valt.

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Ze kreeg in De Slimste Mens zelfs Maarten van Rossem aan het lachen! Met de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en lovende recensies voor haar debuut op zak waagt ze zich nu aan haar tweede voorstelling: Waar. Maar waar is ze naar op zoek? Naar het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de keiharde waarheid?

Over haar vorige voorstelling Wie Kijkt?: “Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig (…) weet te verrassen met onverwachtse wendingen” (★★★★ NRC Handelsblad), “Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten” (★★★★ Theaterkrant).

Voorstelling in het kader van Ontroerend Goed

 

Credits

 Regie: Wilhelmer van Efferink

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie