Hallo Familie

Maas Theater en Dans
vr 15 mrt
19:00
 • vr 15 mrt
  19:00 - 20:15
  Philipszaal
  Geweest

Hallo familie is een wonderlijk warme familievoorstelling met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest en is oma op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna kijk je heel anders naar je familie.

Hallo Familie is een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. 

Uit de pers:
"Uitbundig familiefeest en kleurrijk spektakel" (De Volkskrant ★★★★)
"In Hallo familie weten Moniek Merkx en haar team die wereld, waar we maar een paar jaar in wonen, totdat we er de baas van moeten worden, heel zorgvuldig te vangen. Dat doen ze op een voor Maas kenmerkende manier: wervelend, kleurrijk en muzikaal." (Theaterkrant)
"Als ouders van huis zijn dansen de dieren op tafel." (NRC)
"Regisseur Moniek Merkx houdt een knappe balans tussen uitbundigheid en verstilling." (Parool)

 • Concept, regie: Moniek Merkx. Met: Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes.
  Gastrollen: Alied Zweep (oma) en Loes Raaijmakers (kind)
 • Leeftijd 8+
 • Excl. consumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie