Het Debuut

Rudolphi Producties
vr 19 okt
20:30
  • vr 19 okt
    20:30 - 22:10
    Philipszaal
    Geweest

Aanstormend theatertalent ontdekken? Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut, dat de schakel vormt tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. De meest aansprekende korte voorstellingen zijn door Rudolphi Producties geselecteerd tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). Gewoonlijk bestaat Het Debuut uit drie korte voorstellingen, dit jaar werden ze geraakt door het stuk My dinner with... van Tarik Moree en Tim Olivier Somer en besloten slechts één voorstelling te selecteren. 

Op reflecterende wijze doen Tarik Moree (1996) en Tim Olivier Somer (1993) een poging een afspiegeling van het huidige theaterlandschap te creëren. Het stuk is opgedeeld in verschillende scènes en aan iedere scène werken zij met een andere regisseur. Op deze manier bundelen zij met hun voorstelling uiteenlopende visies van diverse Nederlandse theatermakers, regisseurs en collectieven.

Uit de pers:
''Gedurfd en inventief afstudeerproject van Moree en Somer levert een schaamteloos leuke voorstelling op'' (De Volkskrant ★★★★)
''Een waar acteerfestijn van twee piepjonge acteurs die alles lijken te kunnen en die met enorme gretigheid en enthousiasme het publiek veroveren'' (Haarlems Dagblad)

  • Introductie en nagesprek met Mirthe Labree & Lisa Schamlé (La Isla Bonita)
  • Rudolphi Producties is het productiehuis voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.
  • Tip: Theaterdiner (extra) en/of Café-arrangement

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie