All At Once

Romy Monteiro
za 4 mei
20:30
  • za 4 mei
    20:30
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

All At Once is synoniem voor de carrière van Romy Monteiro. Na haar grote doorbraak in The Voice of Holland en The Bodyguard zingt Romy nu, mét een waanzinnige live band, de songs van haar muzikale helden en eigen album. Ze vertelt hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is openhartig over alle life changers die ze in korte tijd meemaakte. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Laat u verrassen door Romy’s veelzijdigheid en haar uitzonderlijke talent.

Reactie van Romy Monteiro: ''ik vind het verschrikkelijk dat mijn gezondheid mij op dit moment in de steek laat. Ik keek ontzettend uit naar mijn eerste eigen voorstelling, maar op doktersadvies zal ik mijn werkzaamheden voorlopig op een lager pitje zetten.'' 

  • Regie Martin Michel

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie