Motel

Thomas Acda
di 26 mrt
20:00
  • di 26 mrt
    20:00 - 21:45
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

Thomas Acda regisseerde films, schreef een boek en liedteksten en muziek voor de musical De Marathon. Ook vervulde de cabaretier en muzikant met succes de hoofdrol in de musical Fiddler on the roof. Nu gaat Acda solo met een eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven. We kijken reikhalzend uit naar deze eerste solovoorstelling van Thomas Acda!

Uit de pers:
"Meesterlijk vertelde verhalen en spetterende liedjes (...) Vaak geestig, dan weer haast ongrijpbaar poëtisch, maar dat maakt deze rijke voorstelling ook aantrekkelijk: de toeschouwer mag de puzzelstukjes zelf in elkaar schuiven." (de Volkskrant ★★★★)

"Acda is energieker dan ooit, hier en daar té energiek. Maar ach, zie hem daar zwieren op zijn hoverboard over het podium; helemaal terug, helemaal op zijn plek. Heerlijk." (AD ★★★★)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie