Geloof ons nou maar

Veldhuis & Kemper
vr 8 mrt
-
za 9 mrt
Data & tickets
 • vr 8 mrt
  20:00 - 21:40
  Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
  Geweest
 • za 9 mrt
  20:00 - 21:40
  Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
  Geweest

Na acht voorstellingen in vijftien jaar en een verfrissende pauze staken cabaretiers Remco Veldhuis en Richard Kemper de koppen bij elkaar voor een nieuw programma. Maar, zoals altijd na een pauze, eerst bijpraten. En nog meer...
Het resultaat is Geloof ons nou maar, de meest persoonlijke voorstelling die Veldhuis en Kemper tot nu toe hebben gemaakt. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend. Het regende sterren op de website. Eén van de vele enthousiaste publieksreacties: “Hilarische verhalen met een diepere laag, die je raakt: mooie mix van humor, ontroering, en prachtige liedjes. De beste V&K-show tot nu toe!”

Uit de pers
"Het duo Veldhuis & Kemper is feller, hun verhaal zit knap in elkaar en er komen genoeg lekkere grappen voorbij" (Volkskrant) ★★★
"De twee vrienden zijn weer herenigd" (Theaterkrant) ★★★
"Veldhuis en Kemper meer dan ooit zichzelf na anderhalfjaar artistieke pauze" (Algemeen Dagblad)

Genomineerd voor de Poelifinario
Geloof ons nou maar werd genomineerd voor de Poelifinario 2018 (prijs voor de theatermaker(s) met het meest indrukwekkende programma) in de nieuwe categorie Engagement: “De voorstelling staat bol van de omhelzingen en de ongemakkelijkheid, de wederzijdse liefde en het onbegrip. Het zeer goed geregisseerde programma zorgt voor een prettig soort wrijving die het beste in het duo naar boven haalt.” (VSCD JURY)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie