De Waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
di 19 feb
20:00
  • di 19 feb
    20:00 - 21:30
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Geweest

De Waarheid is een originele komedie van Florian Zeller over twee ontrouwe stellen, gespeeld door Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck. De in Parijs geboren roman- en toneelschrijver heeft het talent om zijn publiek te verbazen. Met zijn theatervoorstellingen heeft de jonge schrijver al verschillende belangrijke toneelprijzen op zijn naam gezet. Na de bejubelde voorstelling De Vader zet hij je wederom aan het denken en laat je stilstaan bij het begrip waarheid en de waarde van verborgen kennis. Een vermakelijke, verontrustende, must-see voorstelling. Als je denkt dat je weet wat er speelt, begint het pas echt…

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie: moeten ze nu de rest van hun leven liegen tegen hun partners, kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug?

Uit de pers:
Lees het interview met Huub Stapel 
“De vier spelers tillen deze aangename komedie (zeker) naar een hoger niveau“ (★★★★ De Telegraaf)
“Huub Stapel excelleert in briljant komediespel“ (...) “De Waarheid zit qua plotopbouw ingenieus in elkaar“ (★★★ de Volkskrant)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie