Brief voor de Koning, de Musical

Homemade Productions
vr 19 okt
19:00
 • vr 19 okt
  19:00 - 20:55
  Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
  Pauze 19:45
  Geweest

Brief voor de Koning, de Musical is een ode aan één van de allerbeste kinderboeken aller tijden. De musical brengt het boek van Tonke Dragt tot leven. Yoeri moet van z’n moeder naar de bibliotheek, maar daar heeft hij helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, De brief voor de Koning. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars. Dick van den Heuvel schrijft en regisseert en Jeroen Sleyfer maakt muziek voor een toverachtige musical over een reis door de wereld van boeken en fantasie.

Na afloop komen de artiesten nog naar de foyer voor een leuke Meet & Greet. Iedereen is uitgenodigd. Doe je mee met de voorstelling? Dan mag je zelfs op het podium op de foto met de artiesten! 

Uit de pers:
''Als vocaal ensemble is de cast de moeite waard'' (Algemeen Dagblad ★★★)

 • Leeftijd 8+
 • Doe mee in de voorstelling! Als je tussen de 7 en 17 jaar bent is het mogelijk om je hier aan te melden voor het meezingen met het lied De Regenboogrivier. Je staat samen met de acteurs op het toneel, maar wel vol in schijnwerpers. Hoe leuk is dat!?
 • Wat zou jij onze eigen Koning Willem-Alexander willen vragen of vertellen? Schrijf het op en jouw brief wordt echt verstuurd naar de Koning. Meer informatie vind je hier.
 • Doe mee met de kleurplatenactie, neem je kleurplaat mee en wie weet win je een leuke prijs. Download de kleurplaat hier.
 • Excl. consumptie

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie