Kunst & Kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.
do 4 okt
20:00
  • do 4 okt
    20:00 - 22:30
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Pauze 21:20
    Geweest

Een toergids van een oersaai landhuis wordt op staande voet ontslagen. De reden: zij maakt met haar ongebreidelde fantasie de rondleiding wat spannender door de feiten flink te kleuren. Haar chef krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan. Het resultaat is een wonderlijke en potsierlijke vriendschap, die garant staat voor fantastische dialogen, veel humor en een verrassende climax. Speciaal voor topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper bewerkte Jon van Eerd dit komische toneelstuk van Peter Shaffer.

Uit de pers:
''Het stuk gaat over smaak, over feit versus fictie, maar ook over de vaak dunne scheidslijn tussen kunst en kitsch, waarbij in Van Eerds bewerking vele Nederlandse verwijzingen zijn verwerkt.'' (De Telegraaf)

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie