Legendary Albums Live - Dire Straits’ Brothers in Arms

Erwin Nyhoff, Marcel de Groot en band
vr 30 mrt
20:00
  • vr 30 mrt
    20:00 - 22:25
    Grote Zaal /Hertog Jan Zaal
    Pauze 21:00
    Geweest

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit. Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits met onovertroffen noteringen in de hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, The Voice of Holland), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band. Het complete album live mét alle hits in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook met ogen dicht genieten.

Zing een nummer mee met de band!
Mark Knopfler van The Dire Straits schreef de wereldhit Private Dancer van Tina Turner. Daarom zoekt de band een zangeres die dit nummer tijdens de show wil zingen. Ben jij het talent dat ze zoeken? Geef je snel op via het formulier

Uit de pers: 
"De nummers van het album worden zo fijn gebracht, dat je enerzijds met je ogen dicht wilt genieten. Maar anderzijds is 'het plaatje' voortdurend te mooi om je ogen te sluiten" (Theaterparadijs)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie