Vanaf hier

Theaterplan Werkplaats
vr 31 okt
-
zo 2 nov
Data & tickets
 • vr 31 okt
  20:30 - 21:40
  Kameleon
  Geweest
 • za 1 nov
  20:30 - 21:40
  Kameleon
  Geweest
 • zo 2 nov
  14:30 - 15:40
  Kameleon
  Geweest

Elk einde is een nieuw begin
De eerste werkplaatsproductie van een nieuwe generatie Theaterplan. Marijke Castelijns, Mariska van Houts, Martijn Claes en Marvin Verheijden leerden elkaar kennen bij eerdere producties van Theaterplan. Nu, een aantal jaren en een opleiding later, keren zij terug op het oude nest.
Vanaf hier vertelt het verhaal van vier jonge mensen die aan het begin van het leven staan. Het echte leven. Zij kennen elkaar al veel langer, uit een tijd die ze zich zelf nauwelijks meer herinneren. Waarom ze elkaar nog steeds regelmatig zien? Dat weten ze zelf eigenlijk ook niet. Omdat dat gewoon zo is, net als één plus één twee is. En over dingen die 'gewoon zo zijn' denk je niet na. Maar als het gewone ongewoon wordt en je vrienden je vijanden lijken, ga je toch nadenken...
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie