Meer dan een theater

Parktheater Eindhoven is meer dan een theater. Naast een theaterfunctie met 450 voorstellingen hebben we ook een maatschappelijk hart. 

Raken

Parktheater Eindhoven heeft een publieke taak: ons verhouden tot onze tijd. Het theaterprogramma draagt daar voor een groot deel aan bij. Ons programma heeft tot doel bezoekers te raken. Dat kan met amusement. Maar ook door commentaar te leveren, door alle denkbare menselijke gedachten, fantasieën, dromen en meningen een plek te geven. 
 

Ieder wat wils

Genieten van een meeslepend toneelstuk? Wegdromen bij een feelgoodmusical? Lachen tot je kaken kraken van de kramp? Je verbazen over de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk gebied?
In het Parktheater kan het allemaal. Met meer dan 450 voorstellingen per theaterseizoen is er voor ieder wat wils. Van een uitje voor de hele familie tot een prachtige opera en van een avondje cabaret tot urban dance.
Bekijk het theaterprogramma
 

Samenwerking

Een meer raakbare samenleving bereik je door zoveel mogelijk ruimte te geven aan kunst, cultuur en creativiteit. Met de programmering in de Hofnar, Pand P, Vitalis, Natlab en de Geluksplekken en via Wildpark(jeugdplatform) hebben we een breed palet van podia om te mogen vullen, voor verbinding te zorgen en mensen mee te raken. Bovendien deelt Parktheater graag zijn kennis van theater en het (internationale) theater- en danslandschap.

Een maatschappelijk hart

Het Parktheater draagt zijn steentje bij aan een mooie en leefbare samenleving: een raakbare samenleving. De Dutch Happiness Week, innovatiefonds thinX en verschillende samenwerkingsverbanden met (maatschappelijke) organisaties in de stad zijn hier voorbeelden van.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie