Speciaal voor de kids

Bezoek je ons restaurant met kinderen? Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Zo hebben we een speciaal kindermenu. Ook tijdens Kerst, Moederdag, Vaderdag en andere feestdagen hebben we altijd kleinere porties voor kinderen tot en met twaalf jaar. 
 

Ik wil er wel wat bij...

Vanaf september, de start van het nieuwe theaterseizoen, is het ook mogelijk een speciaal kinderarrangement te boeken bij alle jeugdvoorstellingen. Het Ik wil er wel wat bij... - arrangement. Kinderen kunnen samen met hun ouders vooraf of na de voorstelling hun buikje rond komen eten in Smaaktheater Dertien. 
 

Voor kinderen bestaat het arrangement uit een dagsoepje, een pannenkoek of tosti, een ijsje en ranja. Grote mensen genieten van een dagsoep, een salade of broodje naar keuze en koffie of thee. Boek het arrangement meteen bij het bestellen van je kaarten voor de voorstelling voor maar €12,50 per persoon. 
 

Kinderfeestje

Wil je een kinderfeestje of een andere leuke kinderactiviteit organiseren in ons restaurant? Bijvoorbeeld in combinatie met een voorstelling? Het is allemaal mogelijk, wij denken graag met je mee: dertien@parktheater.nl
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie