Theaterweekend 24-26 januari 2020

Kennismaken met theater voor € 10*

Voor € 10 euro naar theater? Tijdens het Nationaal Theaterweekend viert Nederland theater in meer dan 80 theaters in Nederland. Ook in het Parktheater kun je genieten van bijzondere voorstellingen in het weekend van 24 t/m 26 januari 2020.

Voor de speciale toegangsprijs van € 10 (+€1 administratiekosten) kan iedereen kennis maken met theater. Met wie ga jij? In het Parktheater staan vier speciale Theaterweekend- voorstellingen op het programma. Voor jong en oud. Van cabaret tot groepsspel.

Randprogramma

  • Voorafgaand aan de kindervoorstellingen op zondag 16 januari organiseert Summa College Zorg & Welzijn en Leisure een speciaal randprogramma.

Theater is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie