December is...

genieten van sfeervol theater

Feestmaand december komt er weer aan. En waar kun je die beter doorbrengen dan in het Parktheater? Beleef sfeervolle voorstellingen, geniet van een winterse kaart in ons restaurant, win cadeautjes of gun iemand anders een avondje theater. In december kan het allemaal, want december is...

Theater beleven 
Beleef in december sfeervolle voorstellingen in het Parktheater, zoals Tante houdt niet van Sinterklaas, The Christmas Show van Rythm of the Dance, de Oudejaars 2019 van Dolf Jansen of het 49e Kerstwintercircus. Bekijk hieronder de highlights van december. Maar er is meer in december. Zoek je nog cadeautips? Bekijk het volledige programma van dit theaterseizoen.

Genieten in ons restaurant 
Bezoek Smaaktheater Dertien en geniet van het nieuwe wintermenu. Tijdens het Kerstwintercircus hebben we een speciaal Kerstwintercircusmenu en -kindermenu, een Kerstwintercircus High Tea en een speciaal Ik wil er wel wat bij-arrangement. Kijk voor meer informatie en reserveren op smaaktheaterdertien.nl.

Gun een stadsgenoot een avondje theater
Sinds november bestaat de stichting Cultuur Inclusief. Opgericht met als doel om kunst en cultuur bereikbaar te maken voor alle inwoners van Eindhoven met een kleine portemonnee. Als Parktheater werken wij mee aan dit bijzondere project. Door middel van waardebonnen, uitgegeven door WIJeindhoven, kunnen mensen bij ons naar een zelfgekozen voorstelling. Wil jij een stadsgenoot ook een fijne culturele avond bezorgen? Doneer dan middels een extra bijdrage bovenop je bestelde voorstellingskaarten (in het bestelproces) of doneer een bijdrage in de speciale inzamelboxen bij onze kassa en garderobe. 

Borrelen met collega's 
Gezellig met je collega’s borrelen, dineren of dansen in het Parktheater? Met of zonder unieke Kerstwintercircus-voorstelling voor jong en oud? We regelen het graag voor je! Het kan allemaal in ons sfeervol aangeklede Parktheater. Bekijk onze zakelijke arrangementen (vanaf 16 personen) en neem contact met ons op. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie