De Lange Tafel

Ontmoeten en gezelligheid

Wil je tijdens je bezoek aan het Parktheater graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan in het Theatercafé aan bij De Lange Tafel, hét meeting point om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een voorstelling te ontmoeten en gezellig na te praten.

In de afgelopen jaren heeft het Parktheater, samen met een aantal vrijwilligers, De Lange Tafel tot een begrip in Eindhoven gemaakt. Zelfs landelijk heeft het de nodige aandacht gekregen en inmiddels hebben diverse theaters in Nederland dit idee omarmd. De Lange Tafel staat symbool voor de ouderwetse stamtafel, een lange tafel waar iedereen welkom is om aan te sluiten, voor een gezellig praatje over de voorstelling en andere zaken.

Aanmelden
In theaterseizoen 2022/2023 is bij een geselecteerd aantal voorstellingen een vrijwilliger aanwezig, hieronder vind je de selectie. Je kunt je aanmelden door in het bestelproces de prijscode De Lange Tafel aan te vinken bij de desbetreffende voorstelling. Liever live? Aan de kassa kun je, je ook altijd aanmelden. 

Ook zonder de aanwezigheid van een vrijwilliger mag je aanschuiven aan deze ontmoetingstafel voor een gezellig avondje uit! 

Eén fijn gesprek op een avond met vreemden kan de hele avond omgooien en aangenaam maken.

"Ik vind het schitterend; je zit bijna nooit meer alleen. Je zit je echt op de voorstelling te verheugen en wie je die avond weer zal treffen. Ik ben er heel blij mee, met De Lange Tafel. Dat wilde ik even kwijt.”

Greet, bezoeker Parktheater Eindhoven