Urban Dansdagen

Na het grote succes van vorig jaar, dit seizoen opnieuw terug in Eindhoven: de Urban Dansdagen. De top uit de urban danswereld staat dit weekend op het podium: dansers, breakdancers, poppers, lockers en opkomende urban danstheatermakers nemen het Parktheater over. In Pand P is op 14 en 15 december de voorpremière en première van Bullshit no Bullshit van opkomende urban theatermakers Johnny Lloyd en Shailesh Bahoran.

Koop een combiticket voor € 25 en krijg toegang tot alle programma-onderdelen op zaterdag en bezoek de voorstelling Bullshit no Bullshit op vrijdag of zaterdag in Pand P. Plaats de twee voorstellingen, 1x Urban Dansdagen en 1x Bullshit no Bullshit in je winkelmandje. Selecteer vervolgens in het bestelproces de prijscode Combiticket en de prijs wordt automatisch verrekend.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie