Momentum

PRA Muziektheater
4 oktober /14 maart verplaatst naar 11 juli '21
zo 11 jul ’21 13:30 en 16:00
Dans- en muziekproject met ouderen, jongeren en kinderen
zo 11 jul ’21
13:30 en 16:00

Momentum is een dans- en muziekproject waarin professionele musici en dansers samen met amateurs, jong en oud uit Brabant, het publiek meenemen op een inspirerende muzikale reis. De wisselwerking tussen musici, dansers en publiek is de motor van de voorstelling en leidt tot een subtiel spel van aandacht, ontregeling en toenadering. 

Deze lichtvoetige voorstelling gaat over nieuwsgierigheid, contact en geborgenheid. Eindresultaat is een middag waarin jijzelf deelnemer bent. Ter plekke wordt het publiek, dat zich in een setting rondom het speelvlak bevindt, betrokken bij de dynamiek, de muziek, de beweging en het plezier. Je wordt als vanzelfsprekend onderdeel van de voorstelling en andersom worden deelnemers publiek. 

  • Locatie: DomusDela, Kanaalstraat 4 Eindhoven
  • Tijdens de voorstelling worden er foto's en filmopnames gemaakt 

Onze content-dirigent Loes Barkema was bij de eerste repetitie en schreef een blog "Grenzen verdwijnen en alles wordt vloeibaar".

Credits

PRA werkt in deze productie samen met Parktheater Eindhoven, Vitalis, Domus DELA, Theaterwerkplaats Tiuri, Podium Bloos, Cultuur Compaan Roosendaal en Roosendaal Danst

Over PRA Muziektheater


PRA Muziektheater maakt dans- en muziekvoorstellingen met mensen voor wie het beleven en maken van kunst niet vanzelfsprekend is. Dansers en muzikanten gaan met kinderen en senioren, met studenten van kunstopleidingen en theatermakers op onderzoek uit; ze dagen elkaar uit, ontdekken, luisteren, bewegen, maken muziek, dansen... Zo verleggen mensen uit verschillende generaties hun grenzen, maken ze contact en groeit hun vertrouwen. Voor henzelf, familieleden en verzorgenden is het een levendige en stimulerende ervaring.